Artboard Created with Sketch.

Beloved Sans

Deze week waren we gek van Beloved Sans uit de Beloved collectie (ontwerp Laura Worthington, Verenigde Staten.) Een schreefloze monoline letter in balpen-stijl. We gebruikten Beloved in een trouwuitnodiging.

Bariol Light

Bariol (ontwerp Atipo Foundry, Spanje) in haar Light variant was deze week onze absolute favoriet. Licht afgerond, vriendelijk in uitstraling en bovenal leesbaar op klein formaat. We gebruikten Bariol in een pitch voor een merk in de medische sector.

Een merk voor Jacoozz

Jacoozz verhuurt jacuzzi’s voor o.a. verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeestjes en andere evenementen. Wij maakten een logo, huisstijl en website.

Een merk voor Van Baarle Advies

Van Baarle Advies biedt medisch advies & coaching gericht op verhoging van inzetbaarheid en productiviteit. Dit voor bedrijven en individuen. Wij maakten het merk, bestaande uit een logo, huisstijl & website.

Een logo, huisstijl & website voor Yourlifematters

Yourlifematters geeft opleidingen, workshops, training, integrale coaching en consultancy aan mensen en bedrijven die creativiteit als belangrijkste driver hebben. We maakten logo, huisstijl en website.

Flyers voor BioStation

Voor BioStation, een bio-supermarkt in Station Antwerpen-Centraal maakten we deze flyers ter ondersteuning van hun opening.