Created with Sketch.

Created with Sketch.

Grafisch Ontwerp

Flyers voor BioStation

Voor BioStation, een bio-supermarkt in Station Antwerpen-Centraal maakten we deze flyers ter ondersteuning van hun opening.

Bekijk in detail

Grafisch Ontwerp

Een merk voor Catamaran Spain

Voor Catamaran Spain, een yacht charter service ontwerpten we een logo, huisstijl en een lead-generating website.

Bekijk in detail

Logo & Huisstijl

Een logo voor het participatietraject “Kerk als Dorpsknooppunt”

Het Innovatiesteunpunt vroeg ons vorm aan te geven aan een projectlogo voor "Kerk als Dorpsknooppunt". Een participatietraject voor twee dorpen waar men de kerk opnieuw een centrale functie wenst te geven. Verschillende concepten passeerden de revue waarna het team op deze landde. Een illustratieve, iconische weergave van de kerk, temidden het dorp. Speelse typografie en een zacht kleurpalet voltooiden het plaatje. (meer…)

Bekijk in detail

Grafisch Ontwerp

Logo’s in vlaggenvorm

Voor Decoil, een internationale bunker supplier (of gas- en olieleverancier) goten we het logo in een vlaggenvorm. De vlag, iconisch in haar vorm en erg verwant aan de maritieme industrie, wordt ingezet om het merk te versterken.

Bekijk in detail

Logo & Huisstijl

Stationery voor ISTMAR

Voor deze Nederlandse groothandel en dienstverlener in de scheepvaart- en offshore industrie maakten we logo en huisstijl waaronder deze stationery, o.a. bestaande uit briefhoofd en envelop.

Bekijk in detail

Grafisch Ontwerp

Amenities voor The Gift Hotel

Het Zuid-Afrikaanse The Gift, een boutique hotel deed beroep op LogoDebut voor het design van haar merk. Het merkbeeld, een T met H in de zogenaamde negative space, was een absolute favoriet. Ook gaven we vorm aan alle amenities zoals de shampoo & conditioner verpakkingen, waterflessen en een goodie bag.

Bekijk in detail

Logo & Huisstijl

Visitekaartjes voor VOF Regina

Voor stripuitgeverij Regina maakten we, in aanloop naar ganse huisstijl en website, alvast een grondslag met deze visitekaartjes. De kleurvlakken zijn een symbolische weergave voor de kaders die je in een stripverhaal terugvinden kan. Het logo, een illustratief symbool, is een tribuut aan de echtgenote van de oprichter.

Bekijk in detail