En toen hadden we nog een logo nodig, of nee een huisstijl. LogoDebut doet wat ze beweren: een leuk ontwerp binnen budget en tijdschema.

Zeer mooi. Hoe meer je er naar kijkt, hoe mooier het lijkt te worden. We zijn zeer tevreden.

Ontwerper Kristoff heeft weinig woorden nodig om op dezelfde golflengte te zitten. Voor iemand die geen tijd heeft om ellenlange discussies over zijn huisstijl te voeren en wil focussen op zijn core business, is dit misschien wel het belangrijkste talent bij LogoDebut.

Vriendelijk en kundig team. Vragen werden snel beantwoord, prettige samenwerking en prima resultaten. Dank namens neurochirurgisch Nederland!

LogoDebut weet in een mum van tijd je zaak de professionele uitstraling te geven die je zoekt!

LogoDebut was zeer creatief in het ontwerpen van ons merk. We bevelen LogoDebut in bijzonder aan voor innovatieve bedrijven.

De samenwerking met LogoDebut liep volgens afgesproken en verhoopt. Na het bespreken van het basisconcept, werden een aantal eerste ontwerpen uitgewerkt. Van daaruit werd bijgestuurd en verder verfijnd tot een logo ontstond waar ik me volledig kon in vinden en waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben. Ik ben nog steeds tevreden met het resultaat. En kan LogoDebut dan ook aanbevelen.

Laagdrempeligheid van LogoDebut sprak ons aan. Al voor een kleine investering kunnen jullie iets doen. Het is een sterk concept.

Zelfstandigen.be Logo

Het is op alle fronten prettig samenwerken met LogoDebut. Zelfs louter van op afstand en niet eens duur.